Söndag
6
Oktober 2024
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Jazz i Toppklazz - Jazzkonsert med sväng

Konserten arrangeras av Röda Korset i Kungsbacka. Som gäster, tillsammans med husbandet Sir Bourbon Dixieland Band, är vi glada att välkomna jazzkatterna härlige trumpetaren Magnus Johansson, underbara sångerskan Johanna Hjort och pianomästaren Svenna Dahlberg. Det blir skön svängig musik med bandet och gästerna. Tillsammans eller i mer avskalade sättningar. Ni kan förvänta Er en fin eftermiddag med ”swinging music”.
På scenen:
Sir Bourbon Dixieland Band
Magnus Johansson
Johanna Hjort
Svenna Dahlberg
Längd: ca 2 timmar och 20 minuter inklusive paus
Biljettkassan öppnar 2 timmar innan föreställningen.
Teaterbaren öppnar 1 timma innan föreställningen
Förboka det vill äta och dricka i pausen. Det du beställt står sedan framdukat till dig. Du får mer tid till att njuta och umgås. Förboka gör du enkelt här Teaterbaren
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: Kungsbackabygdens Rödakorskrets
Magnus Johansson folkär trumpetare, gästar oss för fösta gången. Du har sett honom bland annat i TV´s DoobiDoo, medverkat från starten 2005. Hans fantastiska spel har imponerat både på den svenska och internationella publiken. Magnus har delat scen med artister som Stevie Wonder, Diana Ross och Tom Jones och medverkat på inspelningar med Taylor Swift, Ariana Grande, Elton John, Katy Perry, Michael Bublé och fler.
Många har liknat Magnus vid vår svenske trumpetlegendar Arne Lamberth.
Studier på musikhögskolan i Göteborg och musikplutonen i Strängnäs gav en fin grund för att utveckla Magnus trumpetspel till dagens höjder.
Johanna Hjort som gästat oss tidigare i Kungsbacka, är uppfödd med jazz och har utvecklat en personlig och svängig sångstil i mötet mellan Jazz, Blues och Soul. I dagens konsert lyfts förebilder från 30- och 40-tals jazzens amerikanska och svenska sångerskor fram. Hon uppträder ofta med egen jazzgrupp men samarbetar även med andra artister och band, även med Sir Bourbon vid åtskilliga tillfällen.
Sven-Erik ”Svenna” Dahlberg återkommande gäst på konserten och en välkänd profil i det Göteborgska musiklivet. Flitig pianist och ackompanjatör inom flera olika musikgenrer och känd från radio och TV. Hans samarbete med Sonya Hedenbratt, han ackompanjerade henne i närmare 30 år, gav oss många musikaliska höjdpunkter. Med Sven-Erik vid tangenterna kan vi garantera en härlig eftermiddag.
Sir Bourbon Dixieland Band vårt husband, är från Göteborg och spelar en härlig Happy Jazz med mycket Swing i. Bandet är välkända för jazzpubliken i Kungsbacka, men också från klubbar och festivaler både i Sverige och utomlands. Ett av Sveriges bästa dixie-band. Läs mer på www.sirbourbon.nu.
Röda Korset i Kungsbacka samlar in pengar som går till internationella insatser och arbete inom Sverige.
Vi har även hjälpverksamhet på det lokala planet där vi besöker ensamma och hjälper flyktingar i vårt område. Våra populära Rödakorsvärdar på Hallands Sjukhus Kungsbacka hjälper besökare att hitta rätt. Vi har ett omfattande volontärarbete på Röda Korsets två Secondhand-butiker i Kungsbacka. Vi deltar i kommunens beredskapsarbete och arrangerar hjärt-och lungräddningskurser. Läs mer om vår verksamhet lokalt och övrigt på: http://kommun.redcross.se/kungsbacka/
För mer information och kommande föreställningar besök gärna Kungsbacka Teater

Biljetter & tider

Söndag 6 Oktober 2024 15:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 6 och 7 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jazz i Toppklazz - Jazzkonsert med sväng, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli