Söndag
1
December 2024
Onsala Båtmuseum Kungsbacka

Familjeföreställning - Din fantasi

En musikalisk föreställning som högaktar barnens inre värld!
Fantasi och kreativitet är något som finns så naturligt hos de yngsta och i denna föreställning vill vi, med hjälp av musik, fantasi och magiska ljudlandskap, uppmuntra barnens skapande och kreativa tänkande. Vad får ni för bilder när ni hör vibrafonens glitter eller sångens melodi? I ett samhälle där vi allt mer utsätts för ständig yttre stimulans blir det än viktigare att våga blicka inåt, för att inte glömma vilken guldgruva av kreativitet som finns inom oss.

Tillsammans med publiken utforskar vi vad fantasi kan vara och vi använder oss av olika musikaliska fantasilekar för att barnen själva ska få vara med och hitta på. Sjung med, klappa med, dröm och låtsas, så bygger vi tillsammans en värld av ljud, toner och fantasi! I föreställningen kommer ni att få lyssna till instrumenten vibrafon, gitarr, kalimba, tounge drum och sång.

Familjeföreställning från 3 år
Längd: ca 30 minuter. Ingen paus
Arrangör: Kungsbacka Teater

Biljetter & tider

Söndag 1 December 2024 13:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

5 st

har besökt evenemanget på Kungsbacka.com
Boenden närmast Onsala Båtmuseum natten mellan 1 och 2 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Onsala Båtmuseum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Familjeföreställning - Din fantasi, Onsala Båtmuseum

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli