Onsdag
16
Oktober 2024
Kungsbacka Teater Kungsbacka

The Langan Band + A.M.

The Langan Band
I över 15 år har de tre medlemmarna från Skotska The Langan band spelat ihop och har turnerat i både USA och Australien. Musiken bottnar både i den keltiska traditionen men också i den nutida folkrocken som gjordes populär av bl.a. Mumford & Sons. Musiken är energiskt, känslofylld och medryckande med vacker stämsång.

Bandet har bland annat vunnit det prestigefyllda priset Danny Kyle Award på Glasgow Celtic Connections Festival och har fått fina recensioner världen över.
Bandet består av:
John Langan – Fotslagverk, gitarr och sång
Alastair Caplin – Fiol, sång
Dave Tunstall – Kontrabas, sång
A.M.
Anna Melander och Mia Moilanen från Blekinge har på kort tid etablerat sig med sin musik i genren folkpop, folkrock, indie. Vinnare två år i rad av P4 Nästa Blekinge. Fjärdeplats i den stora riks-finalen. Med influenser från First Aid Kit och Mumford and Sons, med sammansvetsade röster och en härlig energi är detta helt klart en likeable duo och en oerhört proffsig liveakt.
Under sina konserter varvar de sitt egenskrivna material tillsammans med kända pop- och rocklåtar i A.M.-versioner: jordnära toner av gitarr och en unik samstämmighet som bjuder in till en härlig blandning av både melankoli och eufori.
Längd: ca 2 timmar och 10 minuter inklusive paus
Biljettkassan öppnar 2 timmar innan föreställningen.
Teaterbaren öppnar 1 timma innan föreställningen
Förboka det vill äta och dricka i pausen. Det du beställt står sedan framdukat till dig. Du får mer tid till att njuta och umgås. Förboka gör du enkelt här Teaterbaren
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: Kungsbacka Teater
Samarrangör: Musik Hallandia
För mer information och kommande föreställningar besök gärna www.kungsbackateater.se

Biljetter & tider

Onsdag 16 Oktober 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 16 och 17 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Langan Band + A.M., Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli