Lördag
2
November 2024
Kungsbacka Teater Kungsbacka

SKRÄCKKABINETTET – En monsterrockshow

Hur farliga är egentligen monster och spöken? Hur bör man hantera sina rädslor? Vad kan man göra för att övervinna dom? Är det alltid dåligt att känna rädsla?
En spektakulär och interaktiv rockshow för hela familjen om att våga utmana sina rädslor. Med finurliga texter och cool rockmusik för både små och stora öron får vampyrsångaren Valentin Von Törst, mumiegitarristen Akhenaton den Allsmäktige, spökbasisten Vita Frun samt monsterrock-trummisen Grym oss att fundera kring rädslor och hur vi kan övervinna dem.
Skådespelaren och dramatikern Jonas Karlström Hay delar sin tid mellan SVT Barn, frilansuppdrag och den här monstersatsningen:
– För ett par år sen visade jag min då treåriga son Lordis ”Hard Rock Halleluja” på YouTube. Han satt som klistrad, helt förförd av scenshowen med vilt poserande monster som slet i gitarrsträngarna så att fingrarna blödde, bankade på trummorna så tak och väggar rämnade, och plötsligt öppnade sig en ny värld för honom (och mig)! Jag letade febrilt efter fler artister att presentera för honom, men upptäckte att det inte finns särskilt många artister som gör ”seriös rockmusik” OCH vänder sig till barn. Detta ville jag råda bot på och Skräckkabinettet föddes!
Skräckkabinettet har gjort succé i barnprogrammet Sommarlov på SVT Barn där de framförde sina låtar ”Våga vägra vara rädd” och ”Alla är rädda för nåt” och lockat stor publik till sina spelningar, både på stora sommarscener (Parkteatern i Stockholm, Malmöfestivalen, Varbergs Torg m.m.) och på teatrar och konserthus (Malmö Live, Dunkers Kulturhus, Ystad teater, Stora Teatern i Göteborg m.m.)
Målgrupp: 4 – 99 år Familj
OBS! - MEDTAG EGEN SITTKUDDE TILL MINDRE BARN
Längd: ca 60 minuter. Ingen paus.
Servering finns.
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: Kungsbacka Teater
Fansen om Skräckkabinettet:
”Härlig show där såväl mormor 75 som barnen 10, 7 och 5 år var supernöjda!”
” Tack för tanken om att utmana sina rädslor!”
”Passa på att se den här showen. Skräckkabinettet är helt fantastiska – även för mig som vuxen. Perfekt introduktion till röjig musik och texter som stärker barnens självförtroende.”
För mer information och kommande föreställningar besök gärna www.kungsbackateater.se

Biljetter & tider

Lördag 2 November 2024 17:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 2 och 3 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SKRÄCKKABINETTET – En monsterrockshow, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj