Lördag
14
December 2024
Kungsbacka Teater Kungsbacka

A Swingin´ Christmas med Smoke Rings Sisters

Smoke Rings Sisters kallas ”publikfavoriter” på bl.a Göteborgs Stadsteater, Göteborgsoperan, Spira och Vara Konserthus. De är befästa som en av de starkast lysande vokalgrupperna i landet, tack vare sina röster, arrangemang och såklart passionen för jazz och swing, främst mellan åren 1920-1960.
Nu är de är äntligen tillbaka på Kungsbacka Teater med en förfinad version av sin succéföreställning och julkonsert ”A swingin´ Christmas”!
Trion bjuder på det allra bästa av både den svenska och amerikanska julrepertoaren från jazzens och swingens guldår. Du blir bjuden på älskade julklassiker men även på en hel del skruvade versioner. Hur låter egentligen “Tänd ett ljus” i bossa nova-rytmer och kan “Vår julskinka har rymt” verkligen sjungas som en sensuell blues?
Tjejerna sjunger trestämmigt, precis som The Andrews Sisters gjorde och med sig har de ett par av Västsveriges skönaste jazzmusiker. Musikalisk, lekfull julstämning när den är som allra bäst! Publikälsklingen ”O Helga Natt” utlovas såklart.
Välkommen till en sprakande helhetsupplevelse med fantastisk musik, tidsenliga kläder och mikrofoner. En sann tidskapsel i julens tecken!
Längd: ca 2 timmar inklusive paus
Servering finns.
Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: Smoke Ring Sisters
Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer: Kungsbacka Teater
För mer information och kommande föreställningar besök gärna www.kungsbackateater.se

Biljetter & tider

Lördag 14 December 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 14 och 15 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. A Swingin´ Christmas med Smoke Rings Sisters, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli