Söndag
13
Oktober 2024
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Carbe med Gäster - Martin Stenmarck & Stina Klintbom

Pianisten och entertainern David Carbe firar 10 år med sitt succékoncept Carbe med gäster!
För att fira detta har Carbe bjudit in en av Sveriges mest populära sångare, den folkkäre artisten Martin Stenmarck och en storfavorit i Carbe med gäster-sammanhang; den mångsidiga sångerskan Stina Klintbom.
Tillsammans med David Carbe Band, bestående av fyra av Sveriges bästa musiker, bjuds det på en ordentlig konsert i två akter, med allt från storslagna ballader till schlagers och rock''n''roll.
Längd: ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus.
Servering finns.
Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: Carbe Musik
Martin Stenmarck - en av Sveriges mest populära artister!
Snabbspolar man genom Stenmarcks karriär får man en tydlig bild av en artistisk spännvidd som få svenska artister har. Från hårdrockdrömmarna i pojkrummet, till Grammisvinst, Melodifestivalenvinst, Rockbjörnenvinst och till stor Elvisturné runt hela Sverige hösten 2023.
Vi är oerhört glada att ha fått med Martin Stenmarck som huvudgäst till Carbe med gäster!
David Carbe är en prisad pianist, entertainer och vokalist från Kungälv. David har turnerat runt i Sverige i många olika sammanhang och har samarbetat med stora delar av Sveriges artistelit. Carbe har medverkat i Rhapsody in Rock, gjort gästframträdanden som artist/kapellmästare i TV4 BingoLotto och tilldelats flertalet utmärkelser för sitt artisteri
Stina Klintbom är en återkommande publikfavorit i Carbe med gäster-sammanhang! En mångsidig sångerska som är en del av vokaltrion Smoke Rings Sisters, visbandet Stinas visor och gör egna solouppdrag som sångerska. Som showartist har man kunnat se Stina på bl.a. Garbo’s på Gran Canaria och på Cabaret Lorensberg i Göteborg. Hon har också turnerat med Abbabandet Arrival som Agnetha Fältskog.
Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer: Kungsbacka Teater
För mer information och kommande föreställningar besök gärna www.kungsbackateater.se

Biljetter & tider

Söndag 13 Oktober 2024 16:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 13 och 14 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Carbe med Gäster - Martin Stenmarck & Stina Klintbom, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April