Onsdag
9
Oktober 2024
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Musikalen Runt på 80 minuter

"Musikalen runt på 80 min” är en fartfylld historia som tar sig an musikalen som fenomen. Hur gick det egentligen till när den töntstämplade ankungen Musikal blommade ut och blev en svan ingen kulturelit längre kan värja sig mot?
”Man kan väl inte börja sjunga och dansa mitt i en scen?” sa förståsigpåarna. Jo, ropade musikalälskarna! Det kallas fantasi!! Några decennier senare slåss finkulturhusen om rättigheterna till de mest kända musikalerna, och popstjärnorna står på rad för att få en musikalroll, ivrigt påhejade av den entusiastiska publiken.
Vad var det som hände? Hur kunde denna märkliga genre vinna så många människors hjärtan? Följ med på en resa genom musikalens historia! En varm och rolig berättelse framförd av två sanna musikal-nördar, som bara blir coolare med åren.
Dessutom - det blir hits. Många blir det.
Medverkande: Evelyn Jons och Erik-André Hvidsten
Erik-André och Evelyn har känt varandra sedan de spelade musikalen Sugar tillsammans i Finland för alldeles för många år sedan. I bägges uppdrag ingick att spela tennis på scen i rosa baddräkt, och ur detta växte en djup vänskap, samt ett aldrig sinande samtal om musikteatern och alla dess olika former.

I den här föreställningen får de äntligen tillsammans ösa ur sina kunskaper och erfarenheter och presentera musikal för er på ett sätt ni aldrig sett förut!

Men naturligtvis kommer ni känna igen alla de fantastiska musikalmelodier dessa sångare har på sin repertoar!
Längd: ca 2 timmar inklusive paus.
Biljettkassan öppnar 2 timmar innan föreställningen.
Teaterbaren öppnar 1 timma innan föreställningen
Förboka det vill äta och dricka i pausen. Det du beställt står sedan framdukat till dig. Du får mer tid till att njuta och umgås. Förboka gör du enkelt här Teaterbaren
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: Stjärnkvällar
Evelyn har spelat musikalroller som Florence i Chess, Grizabella i Cats, Sarah Brown i Guys and Dolls, Anita i West Side Story, Sugar i Some like it hot, Fantine och Eponine i Les Miserables, Velma Kelly i Chicago, Jenny i Tolvskillingsoperan, Nancy i Oliver, samt Ulrika i konsertversionen av Kristina Från Duvemåla.

Hon har en utvecklad konsertverksamhet, inte minst i symfoniska sammanhang. Hon har släppt flera egna skivor och hon skriver egen musik och manus.
Du kan läsa mer om Evelyn på www.evelynjons.com
Erik-André har spelat musikalroller som Anatolij i Chess in Concert, Javert i Les Miserables, Daphne i Sugar , Tony i West Side Story, Amos i Chicago, Cliff Bradshaw i Cabaret, Claude i Hair, Spelman på taket, Seymour i Little Shop of Horrors och Daddy Warbucks i Annie.
Han har även en utvecklad konsertverksamhet och har släppt flera skivor.
I höstas gjorde han sin regidebut med musikalen Vänd om min längtan på Vasa Teater. Du kan läsa mer om Erik-André på www.erikandrehvidsten.com
För mer information och kommande föreställningar besök gärna www.kungsbackateater.se

Biljetter & tider

Onsdag 9 Oktober 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 9 och 10 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Musikalen Runt på 80 minuter, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli