Gothia Towers

Mässans Gata 24 • Gothenburg
Detta eleganta hotell ligger intill Svenska Mässan och mittemot Liseberg. Från baren på 23:e våningen har du fantastisk panoramautsikt över Göteborg.

De moderna rummen på Gothia Towers Hotel har trägolv samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis Wi-Fi finns i hela hotellet.

Gothias restaurang Heaven 23 är känd för sina stora räksmörgåsar. Restaurang Incontro serverar italienska rätter. I lobbybaren och på restaurang West Coast kan du äta närproducerad mat. Twentyfourseven gör skäl för sitt namn och har öppet dygnet runt, alla dagar i veckan. Här erbjuds såväl måltider som snacks och olika drycker.

Som gäst på Gothia Towers har du fri tillgång till gym. Du får också rabatterad entré på spaavdelningen på hotellet Upper House, som ligger på 20:e våningen i samma byggnad.

Precis utanför hotellet finns hållplatser för lokalbussar, spårvagnar och flygbussar.

Tillgängliga rum på Gothia Towers

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Gothia Towers olika rumstyper

Fredag 7 Oktober t.o.m Lördag 8 Oktober - Pris inkluderar moms.

Tvåbäddsrum Premium Sky - Gratis avbokning
Detta rum ligger på de övre våningarna i Tower 3. Rummet har utsikt över staden. Här ingår frukost i loungen på 29:e våningen, gratis betal-tv och 10 % rabatt i Restaurant Ristoria. Det har inte plats för extrasängar.
Familjerum (högst 2 vuxna + 1 barn upp till 12 år) - Gratis avbokning
Detta familjerum har ett litet kylskåp och trägolv samt te- och kaffekokare. Ett barn upp till 12 år kan bo i detta rum. Vänligen ange barnets ålder i rutan för särskilda önskemål vid bokningstillfället.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard - 1 person - Gratis avbokning
Detta rum har te- och kaffefaciliteter, en minibar och TV med ett stort kanalutbud.
Tvåbäddsrum Premium Sky - 1 person - Gratis avbokning
Detta rum ligger på de övre våningarna i Tower 3. Rummet har utsikt över staden. Här ingår frukost i loungen på 29:e våningen, gratis betal-tv och 10 % rabatt i Restaurant Ristoria. Det har inte plats för extrasängar.
Juniorsvit - 25 års åldersgräns - Gratis avbokning
Denna svit på en av de övre våningarna erbjuder imponerande stadsutsikt. Här finns 1 separat sovrum, ett vardagsrum, badrockar, tofflor och gratis filmer. Du får också 10 % rabatt i restaurangen Ristoria och VIP-frukost på 29:e våningen. Observera att du måste vara minst 25 år för att få bo i denna rumstyp.
Familjerum Premium Sky (högst 2 vuxna + 2 barn upp till 12 år) - Gratis avbokning
Detta familjerum har trägolv, vattenkokare och minibar. Här finns även badrockar och tofflor. Två barn upp till 12 år kan bo i detta rum.
Familjerum (högst 2 vuxna + 2 barn upp till 12 år) - Gratis avbokning
Detta familjerum har en minibar, trägolv samt te- och kaffekokare. Här kan 2 barn på högst 12 år bo. Informera hotellet om hur många barn som kommer att bo i rummet samt deras ålder. Detta kan du göra i rutan för särskilda önskemål när du bokar.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard - Gratis avbokning
Detta rum har te- och kaffefaciliteter, en minibar och TV med ett stort kanalutbud.
Tvåbäddsrum med extrasäng - Gratis avbokning
Detta rum har te- och kaffefaciliteter, en minibar och TV med ett stort kanalutbud. Observera att 1 person sover i en utfällbar bäddfåtölj.

Fler hotell i Göteborg