Söndag
28
Januari 2024
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Big Band Meeting

Det blir en konsert med sväng och blås när Kungsbacka kulturskolas storband möter Bohuslän Big Band!
Du kommer att få lyssna till dagens storbandsmusik men även välkända storbandsklassiker. Bohuslän Big Band kommer även att spela en egen avdelning på cirka 30 minuter, där du får chans att höra ett av Sveriges vassaste storband.
Konserten är avslutningen på den heldag som de båda storbanden har tillsammans. Under dagen får de unga musikerna i kulturskolans storband möjlighet att spela, hänga och utvecklas tillsammans med de professionella musikerna i Bohuslän Big Band.
Bohuslän Big Band är en professionell orkester som både värnar och utmanar storbandsgenren. Under åren har de spelat med internationella jazzgiganter som Gregory Porter, Danilo Peréz, Vince Mendoza, Maria Schneider och Nils Landgren och folkkära artister som Jill Johnson, Tommy Körberg och Samuel Ljungblahd. Sedan 2004 är Bohuslän Big Band en del av Vara Konserthus och repetitionslokaler i Pedagogen Park i Mölndal. En del av bandets uppdrag är att fler ska upptäcka den glädje, musikaliska kraft och variation som genren erbjuder människor i alla åldrar. Där är samarbeten som detta, med Kungsbacka Kulturskola, en viktig del.
Längd: ca 70 minuter. Ingen paus.
Servering finns.
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: Kulturskolan Kungsbacka
Samarrangör: Förvaltningen för Kultur & Fritid
Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer: Kungsbacka Teater
För mer information och kommande föreställningar besök gärna www.kungsbackateater.se

Biljetter & tider

Söndag 28 Januari 2024 17:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 28 och 29 Januari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Big Band Meeting, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December