• Evenemang idag
Torsdag
7
December 2023
Akia Taphouse Kungsbacka

Blue Benders

På drygt två år har The Blue Benders etablerat sig i Bluessverige, inte bara som det nya unga blueshoppet, utan dessutom som en fulländad, frustande bluesmaskin med ett sound och sväng som får vilken gammal bluesräv som helst att blekna. Den unga fronttrion tillsammans med det tunga, ångvältande, välhängda kompet är häpnadsväckande, eller ”onödigt bra”, som Roffe Wikström uttryckte det efter att de delat kväll med honom i Göteborg i december-21.
”The Blue Benders ställde ett enormt skåp. Det bästa jag hört på mycket, mycket länge” sa trumlegenden Ingemar Dunker efter Bangens Jazzfestival sommaren 2023
Under 2021 och 2022 har Edvin Öström tilldelats utmärkelsen årets gitarrist i Bluespoddens årliga omröstning. Detta i konkurrens med många av sina högt respekterade förebilder. Bandet tilldelades utmärkelsen årets nykomling 2022. Övriga i bandet nominerats i flera kategorier i samma omröstning både 2021 och 2022.
Samson Mirro, sång- och entertainergeniet (sonson till Eric Bibb), har signat med Warner Music. Morris Malek Anderssons sanslösa slidegitarr frustar och fräser. Basisten och världsvirtuosen Johan Sund (Lisa Lystam Family Band, the Bland, m fl) är sedan hösten -22 ny basist i bandet. Multigeniet Oskar Boså langar dynamik, sväng och stadga med sällsynt pondus! Tillsammans bygger Johan och Oskar ett välhängt fundament med sanslöst sväng i världsklass som håller ordning på galenskaperna framför dem!
Edvin Öström, gitarr
Samson Mirro, sång
Morris Malek Andersson, gitarr
Johan Sund, bas
Oskar Boså, trummor

Insläppstid kl:18:30
Spellängd: 2 timmar
Start kl: 19:00

Biljetter & tider

Torsdag 7 December 2023 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

9 st

har besökt evenemanget på Kungsbacka.com
Boenden närmast Akia Taphouse natten mellan 7 och 8 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Akia Taphouse). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Blue Benders, Akia Taphouse

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December