Lördag
16
September 2023
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Estradkören - Absolut 70-tal

Estradkören följer upp vårens framgångsrika "Absolut 70-tal"-konsert på Göteborgs konserthus med en liten turné till Kungsbacka teater!
Frihetslängtande fredsbudskap och politisk proggrörelse, experimentell pop och dansant disco. 70-talet var en sökande och spännande tidsepok, och resultatet blev musik som lever för alltid! Estradkören tar sig an detta årtionde musikaliskt och sceniskt den 16 september på Kungsbacka teater. Med sig har kören sina husband 42nd Street Orchestra och Fab III, allt under ledning av Sverker Domar.
Estradkören har cirka 50 medlemmar och har varit aktiv i Göteborg i över 50 år. Repertoaren är mycket varierad och konserterna har ofta en berättande inramning. De senaste åren har kören bland annat uppfört flera hyllade konserter med teman som musikal, 60-tal, Beatles samt de årliga julkonserterna i Annedalskyrkan. Kören har också bidragit till ett uppmärksammat rösträttsprojekt där rösträttssånger från tidigt 1900-tal spelats in i samarbete med Göteborgs universitet.
Åldersgräns 4 år
Längd: ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus
Servering finns.
Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: Estradkören
Läs mer om Estradkören på estradkoren.se
Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer: Kungsbacka Teater
För mer information och kommande föreställningar besök gärna www.kungsbackateater.se

Biljetter & tider

Lördag 16 September 2023 19:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 16 och 17 September.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Estradkören - Absolut 70-tal, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni