• Evenemang idag
Söndag
8
Oktober 2023
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Carbe med gäster – Shirley Clamp

Pianisten och entertainern David Carbe är tillbaka på Kungsbacka Teater med nya gäster och en ny fullspäckad show!
Denna oktoberkväll gästas Carbe av den briljanta sångerskan, tillika schlagerdrottningen Shirley Clamp, samt duettpartnerna Emelie Sundborn & Rikard Flink.
Under ledning av David Carbe och hans band bjuds ni på en ordentlig musikupplevelse utöver det vanliga, med en repertoar som spänner mellan klassiskt, musikal, schlager och rock’n’roll.
Längd: ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus
Servering finns.
Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: Carbe Musik AB
Shirley Clamp
Shirley Clamp har med sin briljanta sångröst och härligt humoristiska personlighet underhållit och berört den svenska publiken i över 20 år!
I musikbranschen är hon sedan länge en hett eftertraktad sångerska som sjungit på demos åt världsstjärnor som bl.a. Whitney Houston.
Det stora genombrottet kom 2003 när hon som en rödhårig yrhätta golvade Melodifestivalspubliken med sin sång i låten ”Min Kärlek”, vilket resulterade i en 2:a plats i finalen i Globen. Sedan dess har det rullat på.
Shirley är en ständigt turnerande artist som återkommande medverkar på alla möjliga musikaliska scener både akustiskt, med kompband, storband och symfoniorkestrar och ofta tillsammans med olika körer runt om i landet.
Publiken kan tryggt luta sig tillbaka och låta sig underhållas av Shirleys sång och ofta få ta del av humoristiska reflektioner över turnéminnen, dråpligheter och kontraster som uppstår i livet som både artist, yrkesarbetande kvinna, dotter och mamma.
David Carbe
En prisad pianist och entertainer från Kungälv! Carbe har hunnit med en hel del under sina 30 år.
Bland meriterna finns Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Charlotte Perrelli, Nanne Grönvall, Robert Wells, Sonja Aldén och Malena Ernman samt konceptet ”Carbe med gäster” som gjort succé i många svenska städer. Carbe är en mycket virtuous pianist som sprider glädje med sitt avslappade sätt och humoristiska mellansnack.
Emelie Sundborn & Rikard Flink
En sopran och en tenor, två röster som förenas i oförglömliga duetter.
Tillsammans har Kungsbackaduon under de senaste åren turnerat längs västkusten och gjort många uppskattade konserter där de blandar storslagna duetter med egna tolkningar av sånger från de stora världsscenerna. Populärmusik blandas med det klassiska, musikal med musik från filmens vita duk, och visor med jazziga toner.
Med både inlevelse, kraft och glimten i ögat så trollbinder de publiken med sina samklingande röster och sin kemi på scen, och de bjuder på en musikupplevelse utöver det vanliga.
Medverkande:
David Carbe
Shirley Clamp (gästartist)
Emelie Sundborn & Rikard Flink (gästartist)
Johan Walter (gitarr)
Jacob Linde (trummor)
Simon Johansson (bas)
Gabriella Josefsson (fiol, kör)
Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer: Kungsbacka Teater
För mer information och kommande föreställningar besök gärna www.kungsbackateater.se

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 30 November och 1 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Carbe med gäster – Shirley Clamp, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December