Lördag
29
Oktober 2022
Kungsbacka Konsthall Kungsbacka

Trust

Trust bjuder på en helhetsupplevelse av livemusik och sounddesign. 2018 släpptes det kritikerrosade albumet TRUST, där Anders Hagbergs flöjtspel höjs ännu en nivå, till filmiska klanger, underjordiska grooves och ödsliga melodier. Det är tidlös musik som bryter ny mark, som hyllar det ursprungliga men som samtidigt blickar framåt. Under 2019 har Trust spelats på festivaler i Iran och Sydkorea, på invigningar och med gästartister som slagverkare och dansare. Ljuddesignern Åke Linton har varit delaktig under hela processen med inspelning, produktion och mixning av TRUST. Under konserten livemixar han musiken och skickar det till ett antal högtalare i rummet som omsluter lyssnaren. 2022 släpps det nya albumet MA som spelats in i rum med olika akustik som samspelar med musiken.
Anders Hagberg – flöjter, bas- och kontrabasflöjter, sopransax, elektronik
Johannes Lundberg – kontrabas, sång
Åke Linton – live surround sound
Insläppstid: 14:30

Biljetter & tider

Lördag 29 Oktober 2022 15:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

38 st

har besökt evenemanget på Kungsbacka.com
Boenden närmast Kungsbacka Konsthall natten mellan 29 och 30 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Trust, Kungsbacka Konsthall

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober