Söndag
23
Oktober 2022
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Jazz i Toppklazz – Gästartist Tomas von Brömssen

En svängig jazzkonsert i toppklazz arrangeras av Röda Korset i Kungsbacka. Årets gästartist är Tomas von Brömssen som tillsammans med vårt husband Sir Bourbon Dixieland Band åter står på scenen. Tomas glödande klarinett och trollska sälgpipa anslår alltid en särskild färg. Denna gång bland annat med klanger från New Orleans. Göteborgsbandet Sir Bourbon, som fyller 40 år, spelar härlig Happy Jazz med mycket Swing och är välkända för publiken såväl i Kungsbackas som på många svenska och utländska scener. Bandet och Tomas har samarbetat flera gånger.
Om Röda Korset Kungsbacka
Utöver Röda Korsets gemensamma arbete i Sverige och utomlands har vi även hjälpverksamhet av olika slag på det lokala planet. Vi har bland annat Rödakorsvärdar på Hallands Sjukhus i Kungsbacka som hjälper besökare att hitta rätt. Och vår Secondhand-butik i Kungsbacka sköts genom ett omfattande volontärsarbete.
Längd: ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus
Servering finns.
Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: Röda Korset Kungsbacka
Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer: Kungsbacka Teater
För mer information och kommande föreställningar besök gärna www.kungsbackateater.se

Biljetter & tider

Söndag 23 Oktober 2022 15:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 23 och 24 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jazz i Toppklazz – Gästartist Tomas von Brömssen, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober