• Evenemang idag
Tisdag
4
Oktober 2022
Kungsbacka Teater Kungsbacka

I Huvudet på Lotta Schelin

L8 Schelin
Med sina historiska 88 landslagsmål har Lotta Schelin gjort fler mål än någon annan svensk fotbollsspelare.

Hon inledde sin elitkarriär i Landvetter 2001. Landslaget fick upp ögonen för henne ett par år senare. Sedan dess har Lotta spelat fyra OS, tre VM och fyra EM. Hon har vunnit OS-silver, VM-brons och EM-brons. Hon har erövrat tre Champions League-titlar med sitt franska klubblag Olympique Lyonnais, där hon under sina åtta år i klubben även vann åtta franska ligatitlar och fem cuptitlar. Hon har också belönats med fem Diamantbollar.
Hösten 2018 tvingades Lotta avsluta sin fotbollskarriär på grund av en huvud-/nackskada. I dag jobbar hon som expertkommentator på TV4/Cmore, arbetar deltid för Spelarföreningen och är även en uppskattad föreläsare. Hon delar gärna med sig av sina erfarenheter och lärdomar från sin långa och framgångsrika karriär. En resa som innehållit både med- och motgångar, många olika typer av ledarskap, drömmar, förväntningar och press. En resa där hon längs vägen hittade sina egna framgångsnycklar men där lagarbetet alltid var viktigast.
Som aktiv i en mansdominerad bransch har jämställdhetskampen gått hand i hand med Lotta sedan hon började spela fotboll. Genom åren har hon samlat på sig erfarenheter som fått henne att utveckla både starkare lust och vilja att kämpa för rättvisa villkor. I den här föreläsningen berättar Lotta mer om just de erfarenheterna som lett fram till hennes övertygelse att jämställdhet är något som gynnar alla
Varmt välkomna!

Biljetter & tider

Tisdag 4 Oktober 2022 18:30 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 7 och 8 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. I Huvudet på Lotta Schelin, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober