• Evenemang idag
Lördag
7
Augusti 2021
Gottskär Hotell Kungsbacka

EXCLUSIVE DINNER SHOW – PETER JÖBACK

Välkommen till Exclusive Dinner Show - Peter Jöback!

Upplev en av våra största stjärnor, Peter Jöback, i ett format du aldrig tidigare sett! Det blir en kväll där ledorden är intimt, nära och avskalat med mat och musik i toppklass. Under kvällen blir ni serverade en 3 rätters middag Vår förhoppning är att skapa en kväll där kombinationen av en välkomponerad middag, musik och miljö fyller våra sinnen med välbehövliga intryck. Kom och njut av en kväll där vi får höra flera av Peter Jöbacks största låtar, men också mycket annat som Peter själv valt ut med stor omsorg och noggrannhet. Vi är säkra på att det kommer bli några mycket speciella och magiska majkvällar på Gottskär Hotell.


Efter att Danny Saucedo, Jill Johnson besökt oss så är det nu alltså dags för Peter Jöback att förgylla vår restaurang under ett par kvällar. Vi är både glada och stolta över att flera av våra största artister besöker oss och hoppas ni känner likadant. Vi ses!

Varmt Välkomna

Gottskär Hotell & MT Live

Boka på Tickster
I siffror

56 st

har besökt evenemanget på Kungsbacka.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gottskär Hotell). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. EXCLUSIVE DINNER SHOW – PETER JÖBACK, Gottskär Hotell

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober