• Evenemang idag
Fredag
3
September 2021
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Arvingarna - I takt med tiden

Coronaanpassning

Arvingarna tackar sina fans för de senaste trettio åren, med en storslagen show. Det bjuds på hits och oförglömliga minnen, och några nya låtar kommer även presenteras under denna jubileumskväll. Se fram emot en helkväll med tillbakablickar, men som ligger helt rätt i tiden.


Arvingarnas nya show är ett generöst tack till sina fans. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första åren, med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock. Bandet kommer självklart bjuda på oförglömliga minnen och mängder av hits: ”Eloise”, ”Det svär jag på”, ”Bo Diddley” och Melodifestivalsuccén ”I do”, bland andra.
Eftersom det är jubileum slår dom på stort och får förstärkning på scen med blås och?trummor/percussion!?Välkommen till en helkväll där de sammanfattar sin sanslösa karriär med en show som blickar tillbaka, men som ligger helt rätt i tiden.
Välkommen till en helkväll där Arvingarna sammanfattar sin sanslösa karriär med en show som blickar tillbaka, men som ligger helt rätt i tiden.
?
På scen:?
Casper Janebrink – bas och sång?
Kim Carlsson – gitarr och sång
Lars ”Lasseman” Larsson – keyboard, gitarr och sång
Tommy Carlsson – trummor och sång
?
Regi:
Hans Marklund

Längd: Ca 2 timmar och 20 minuter inklusive paus
Servering finns.
Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: Lifeline Entertainment
Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer: Kungsbacka Teater
För mer information och kommande föreställningar besök gärna www.kungsbackateater.se

Biljetter & tider

Fredag 3 September 2021 19:30 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 21 och 22 September.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Arvingarna - I takt med tiden, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober