• Evenemang idag
Lördag
2
Oktober 2021
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Guran, Nyberg & Nord – En hyllning till Björn Afzelius

FLYTTAT>! NYTT DATUM PÅ GÅNG. Alla berörda kunder kontaktas via mail
Det har gått 20 år sen Björn Afzelius gick bort efter sviterna av cancer. Björns minne hedras av Olle Nyberg, Mikael ”Nord” Andersson och Göran ”Guran” Blomgren som alla stod honom mycket nära – var och en med sin egen speciella relation till Björn.

Du bjuds på en kväll fylld av tillbakablickar och magiska tolkningar av Björns fantastiska låtskatt.
Bakom initiativet till hyllningsturnén står Olle Nyberg, som producerade flera av Björns plattor och spelade med honom i 15 år.
- Under 2015 – 2016 reste vi med turnén Tusen bitar runtom i landet. Med över 20 000 berörda fans i publiken blev gensvaret enormt. Årets turné känns som en självklar fortsättning. Tillsammans med publiken för vi arvet efter Björn vidare i en tid da? hans skarpa blick och varma människosyn behövs mer a?n någonsin. Pa? programmet finns klassiker som Sång till friheten, Till min kära, Tusen bitar och Juanita, men även anekdoter och personliga minnen från alla de år vi tillbringat vid Björns sida, både på vägarna, på scenen och i skivstudion, säger Olle Nyberg.
Björn Afzelius var tveklöst den mest framgångsrika samhällskritiska rockartisten i sin generation. Han blev folkkär genom sina sånger och sålde 2,5 miljoner skivor, spelades ständigt på radio och gjorde otaliga turnéer i Norge, Sverige och Danmark.
Mikael ”Nord” Andersson (gitarr och sång) är en av landets mest namnkunniga gitarrister och medverkade på? turnén med föreställningen Tusen bitar. Han har även många år som gitarrist i Roxette och turnéer med Björn Skifs på sin meritlista.
Göran ”Guran” Blomgren (gitarr och sång) var turnéledare och ljudansvarig för Björns liveframträdanden under drygt tio år.
Olle Nyberg (klaviatur och sång) var Björns kapellmästare i över 15 år och spelar piano och orgel på många av hans skivor.
Längd: ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus.
Servering finns.
Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.
Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer:
Kungsbacka Teater
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: MTLive

Biljetter & tider

Lördag 2 Oktober 2021 19:30 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 17 och 18 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Guran, Nyberg & Nord – En hyllning till Björn Afzelius, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober