Söndag
14
November 2021
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Flamingokvintetten - 60 årsjubiléet - The Farewell Tour

Eventet är flyttat. Köpt biljett gäller till detta nya datumet. Berörda kunder kontaktas via mail
Välkomna till bandets 60-årsjubileum och turné 2020. En era börjar närma sig sitt slut, men någonstans har ju alla vägar en ände.
Bandet packar nu turnébussen med samlade minnen från sina snart 200 succékonserter för slutsålda hus, och 60 år på scener runt om i landet. Nu ger de sig ut på ”The Farewell Tour”. I spetsen finns naturligtvis de två ursprungsmedlemmarna Hasse Carlsson, som fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyller 75 år, och parhästen Dennis Janebrink, 73 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid. Med på turnén har de också Stefan Kardebratt (keyboard), som firar 15 år i bandet; Douglas Möller (gitarr), som hämtades från The Spotnicks 2008, samt trummisen och schlagerfestivaltextförfattaren Ulf Georgsson, som tog över trumstockarna 2013.
Någon kallade Flamingokvintetten för ”dansbandens Rolling Stones” – kanske för att de alltid gjort precis den musik de själva tyckt om. Det behöver inte nödvändigtvis gå att dansa till, det kan bli en ”kultlåt” ändå. Och efter 60 år av hits har bandet nu en diger låtkatalog som lätt svämmar över.
Avskedsturnén kommer bjuda på samlade anekdoter, minnen, det bästa från tidigare föreställningar och naturligtvis ett helt gäng grymma Flamingolåtar.
Varmt välkomna.
Längd: ca 2 timmar och 20 minuter inklusive paus.
Åldersgräns 13 år
Servering finns.
Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.
Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer:
Kungsbacka Teater
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: European Concerts Scandinavia

Biljetter & tider

Söndag 14 November 2021 18:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 14 och 15 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Flamingokvintetten - 60 årsjubiléet - The Farewell Tour, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober