Lördag
26
Mars 2016
The Office Kungsbacka Kungsbacka

The Office Kungsbacka

Efter succén på smygpremiären, slår vi nu upp portarna för det exklusiva stället, The Office Kungsbacka. Kvällen erbjuder ett fint välkomnande med förfriskningar och lite annat gott till våra utvalda gäster som får ta del av denna premiärkväll med en skön service och en underbar atmosfär på en nybyggd lokal som många känner igen som gamla mingel.

Lokalen är byggd i två våningar. Entrévåningen (Pianobaren) med en skön lounge som erbjuder en antik rokoko stil och varm belysning. Övervåningen (Mingelbaren) med en liten mer stark belysning men oxå på antika rokoko stilen. På pianobaren hittar ni vår barchef som erbjuder skön lista med loungemusik. På mingelbaren kommer självaste Amin Ghrissi som är känd på stockholms gator då han förtrollade hela publiken vid den berömda sthlms tävlingen Café Opera dj challenge, så vill ni ha mer drag, befinn Er på övervåningen!

Under kvällen så kommer det bjudas på lite överraskningar och vår Klubbchef och restaurangchef har gjort sitt yttersta att få alla att trivas denna kväll, samt vår service personal som kommer vara till Ert förfogande hela kvällen.

Bordsbokning? maila bobby.a.haddad@gmail.com eller ring på telnummer: 0733922332, 0730976509

För mer information vänligen besök vår hemsida facebooksida: https://www.facebook.com/theofficekungsbacka/

The Office | Östergatan 20 | Fred & Lördagar | 21-03

Varmt välkomna till The Office Kungsbacka.

I siffror

63 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1380 st

har besökt evenemanget på Kungsbacka.com
Boenden närmast The Office Kungsbacka natten mellan 21 och 22 September.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(The Office Kungsbacka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Office Kungsbacka, The Office Kungsbacka

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober