• Evenemang idag
Söndag
25
Oktober 2020
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Carbe med gäster - Sofia Källgren & Gert Lengstrand

Pianisten och entertainern David Carbe är tillbaka med en ny upplaga av konsertserien "Carbe med gäster"!
Höstens konsert gästas av folkkära Sofia Källgren och Gert Lengstrand. Tillsammans med David Carbe och hans band kommer det att bjudas på en mycket varierad konsert - från klassiskt till rock'n'roll!
Sofia Källgren
Sofia Källgren är en av Sveriges mest folkkära artister. I över 20 år har Sofia turnerat och gjort konserter både i Sverige och utomlands. I Kina har hon varit många gånger de senaste åren där har hon turnerat samt släppt två skivor. Här i Sverige har hon medverkat i mängder av TV-program samt Rhapsody in rock, Stjärnklart, Julgalan m.m. Hon har samarbetat med symfoniorkestrar, stråkensembler, körer och artister som Tommy Körberg, Robert Wells, Peter Jöback, Orsa Spelmän och Jerry Williams för att nämna några.

Biljetter & tider

Söndag 25 Oktober 2020 16:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

215 st

har besökt evenemanget på Kungsbacka.com
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 17 och 18 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Carbe med gäster - Sofia Källgren & Gert Lengstrand, Kungsbacka Teater

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter