• Evenemang idag
Måndag
14
December 2020
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Föreläsning - Lågeffektivt bemötande med Bo Hejlskov

Hur skapar vi en lugn familjevardag? Hur undviker vi oro och aggressivitet? Vad betyder lågaffektivt bemötande och hur gör man då?
Lågaffektivt bemötande har sin utgångspunkt i att människor med problemskapande beteende ofta har svårt med att reglera sina känslor. Lugn och självkontroll hänger ihop och Bo beskriver hur vi kan hjälpa de vi hör ihop med att få kontroll över sig själva, så de lättare kan samarbeta med sin omgivning.
Bo lär oss hur vi använder vår egen affektkontroll för att utstråla lugn samt för att själva inte smittas av oro.
Barn har ibland beteende som ställer till det för föräldrar, skola och förskola. Det kan vara bråk, vägran, skadegörelse eller enklare beteenden som lögner, hot eller glåpord. Ibland kan vi hantera beteende, och ibland kan vi inte. Men det ska såklart hanteras.
Föreläsningen tar utgångspunkt i hur vi kan tänka kring beteendet och kring hanteringen av det, men handlar också om konkreta metoder för hantering, utvärdering och förändring.
Bo Hejlskov Elvén är psykolog, föreläsare och författare och har jobbat med hantering av problemskapande beteenden i många år.
Han introducerade Lågaffektivt bemötande som metod vid beteendeproblem i Sverige i 2006 och har sedan dess utbildat och handlett personal inom omsorg, psykiatri och skola både i Sverige och internationellt.
Bo har skrivit ett antal böcker kring beteendeproblem som har översatts till 14 språk hittills
Längd: ca 3 timmar inklusive paus.
Servering finns.
Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreläsningen.
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: Attention Kungsbacka i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan

Biljetter & tider

Måndag 14 December 2020 18:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

374 st

har besökt evenemanget på Kungsbacka.com
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 17 och 18 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Föreläsning - Lågeffektivt bemötande med Bo Hejlskov, Kungsbacka Teater

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter