• Evenemang idag
Torsdag
19
Mars 2020
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Anabel Montesinos

Anabel Montesinos är etablerad som en av den klassiska gitarrvärldens allra främsta gitarrister med en fulländad virtuositet och bibehållen innerlighet. Hon har vunnit många av de mest prestigefyllda internationella tävlingarna, den första redan vid 17 års ålder.
Anabel älskar rytmerna och melodierna i de spanska danserna och kommer själv från den kultur- och traditionsrika trakten kring Sevilla i södra Spanien. Idag turnerar Anabel Montesinos i både Europa och övriga världen och har framträtt på många av de största scenerna. Hon fick stående ovationer i Carnegie Hall i New York vid inledningskonserten på sin turné 2011 och har efter det framträtt både solo och tillsammans med orkestrar i en rad länder på flera kontinenter; Mexico, Italien, Bahamas, Tyskland, Rumänien, Ryssland bland annat.
Längd: ca 60 minuter. Ingen paus.
Servering finns.
Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer:
Kungsbacka Teater
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: Kungsbacka Teater och Musik Hallandia

Biljetter & tider

Torsdag 19 Mars 2020 19:30 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 5 och 6 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Anabel Montesinos, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April