• Evenemang idag
Fredag
8
November 2019
Kungsbacka Teater Kungsbacka

På dejt med - Jessica Andersson

I höst fortsätter jag dejta! Efter en vinter och vår fylld med massor av härliga dejter med en fantastisk publik under min turné igenom hela Sverige känns det ju helt självklart att fortsätta turnén även i höst! Det skall bli väldigt spännande att dejtavidare, jag ser så mycket fram emot alla kommande möten i de städer och orter vi kommer att besöka framöver. Hoppas vi ses! /Jessica
På dejt med - Jessica Andersson är namnet på Jessica Anderssons allra första turné helt i eget namn. En föreställning som omfamnats av både publik och recensenter och som hittills tagit henne och bandet till ett 30-tal konserthus och teatrar runtom i Sverige.Under dejten bjuder Jessica bokstavligen upp till dans, på en resa igenom karriären. Musiken står i fokus och har omsorgsfullt arrangerats i olika kostymer, en del nyskrivet och många älskade favoriter blandas med ömsom humoristiska, ömsom djupdykande ochavskalade reflektioner över karriären och livet i stort. Publiken kan se fram emot en varm och dynamisk kväll, full av ljuv musik, en hel del humor och en och annan överraskning - precis som det skall vara på en dejt!
Sedan Melodifestival-debuten i duon Fame med låten ”Give Me Your Love”, som resulterade i en topplacering i Eurovision Song Contest, har Jessica medverkat i Melodifestivalen ytterligare sex gånger. Hon har också... - vunnit en Guldmask för bästa kvinnliga huvudrollför sin roll i musikalen ”Little Shop of Horrors” (2008). - givit ut den självbiografiska boken ”När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var” (2009) och den har sålt i hela 120.000 exemplar. - legat i fantastiska 98 veckor på Svensktoppen med låten ”I Did It For Love”, som även blev utsedd till årets låt i programmet (2010). - släppt albumet 40.14.4., som hon skrev tillsammans med Peter LeMarc och Marit Bergman. (2013)
2018 blev det ännu en finalplats i Melodifestivalen, denna gång med låten ”Party Voice” som också blev en gigantisk radiohit.
Se hela turnéplanen och läs mer på: www.krall.se
På dejt med - Jessica Andersson presenteras av Krall Entertainment i samarbete med Sangré Event. Producent är Sussie Holm och för regin står Hans Marklund. Manus är skrivet av Jessica Andersson och Hans Marklund med bearbetning av Anders Lundin. Kapellmästareär Lisa Ljungberg.
Längd: ca 90 minuter. Ingen paus.
Åldergräns: 5 år med målsman. Rekommenderas från 13 år.
Servering finns.
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.
Handikapp och ledsagarplatser bokas via Kungsbacka Turistbyrå 0300-834595
Arrangör: Krall Entertainment

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 14 och 15 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. På dejt med - Jessica Andersson, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November