• Evenemang idag
29-29
Feb 2020
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Medelmåttan från Hisingen - Niklas Andersson

Efter tio års stå-uppande och manusskrivande är det äntligen dags för göteborgssonen Niklas Andersson att sätta upp sin egen föreställning.

”Medelmåttan från Hisingen” är en stand up-föreställning om att växa upp på Hisingen i Göteborg. Den tar avstamp i en tid då allas föräldrar jobbade på Volvo, SKF eller på något av varven och då café au lait var det mest hippa i kaffeväg.
Följ med Niklas på en kärleksfull resa genom miljonprogram, förortstorg, färg-TV och nattarbetande föräldrar och upplev en del av Göteborg som redan då sågs som ett problemområde för utomstående, men som för de som bodde där var rena paradiset.
Medelmåttan från Hisingen hade premiär på Draken 9 nov 2018. Efter 11 utsålda föreställningar åker nu Niklas Andersson ut på en liten Sverigeturné. I februari 2020 gästar han åter Kungsbacka.
Om Niklas Andersson
Trots sitt intetsägande namn blev Niklas Andersson utsedd till ”Årets Nykomling/Genombrott” vid Svenska Stand up-galan 2012. En gala som han sedan ledde tillsammans med Emma Knyckare på Storan i Göteborg 2018. Efter utmärkelsen på Svenska Stand up-galan har han också skrivit manus till ett stort antal humorproduktioner på tv.
Sommaren 2017 ersatte han Henrik Schyffert på turnén ”Badjävlar”, en turné där några av Sveriges absolut namnkunnigaste komiker som David Batra, Nour El Refai, Måns Möller, Fredrik Lindström och Johan Rheborg m.fl. turnerade runt om i sommar-Sverige.
Dessutom medverkade Niklas hösten 2017 i nyinspelningen av det anrika SVT-programmet ”Släng Dig i Brunnen”, där hans klipp idag haft över 1 miljon visningar på SVT Humors webb. Niklas är också med och driver stand up-klubb i Göteborg och är en regelbunden gäst på anrika Norra Brunn i Stockholm.
Längd: ca 1 timma och 20 minuter. Ingen paus.
Servering finns.
Biljettkassa och serveringen öppnar 1 timma innan föreställningen.
Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer:
Kungsbacka Teater
Handikapp och ledsagarbiljetter bokas genom Kungsbacka Turistbyrå 0300-834595.
Arrangör: CS Nöje

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 8 och 9 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Medelmåttan från Hisingen - Niklas Andersson, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April