• Evenemang idag
Lördag
12
Oktober 2019
Kungsbacka Teater Kungsbacka

MARIA LUNDQVIST - Om att våga flyga...

Maria Lundqvist gör succé med nya föreställningen Om att våga flyga. Nu förlänger hon sin turné och den 12 oktober gör hon en extraföreställning på Kungsbacka Teater.
Om att våga flyga är en galet rolig föreställning med tvära kast och mycket musik. Här blandas färdiga nummer med ofärdiga tankar när Maria Lundqvist bjuder publiken på funderingar om att våga och vilja flyga när livet känns oändligt och ändå inte.
Maria Lundqvist är en av våra mest folkkära skådespelare. Hennes otroliga bredd som skådespelare har gjort henne synlig på såväl landets teaterscener, i film- och tv-sammanhang samt på krogscener, musikaler och julshower i över 30 år. Hon har synts i stora som små sammanhang, lika gärna med en symfoniorkester som vid ett ensamt piano.
Maria har ett alldeles eget unikt tilltal och det är få som kan blanda komik och allvar på ett sådant berörande sätt som hon. I Om att våga flyga får vi ännu en gång se exempel på Maria Lundqvists orädda och självklara uttryck. Föreställningen ges helt utan skyddsnät, och är specialkomponerad för kvällen! Det enda du vet är att du inte vill missa den.
På scen:
Maria Lundqvist
Arvid Svenungsson
Kristoffer Hellström

Längd: ca 90 minuter. Ingen paus.
Servering finns
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: Audere Vivere

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 14 och 15 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. MARIA LUNDQVIST - Om att våga flyga..., Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November