Fredag
31
Maj 2019
Kungsbacka Teater Kungsbacka

De Gyllene Åren

En musikkavalkad från 1950 och 1960 talen
Göteborg - ”Lilla London” - var pop- och rockmusikens Mekka under de två decennierna då Sveriges flesta musikklubbar dök upp som svampar i ”Götet” och tonåringarna fick sin egen musik. Replokalerna var fullbokade med entusiastiska band som senare skulle bli succéer inte bara här i landet utan också utomlands. Det arrangerades popgalor och tävlingar som samlade en publik som aldrig förr och skivförsäljningen visade en brant kurva uppåt.

Det är denna atmosfär som vi får återuppleva under kvällens föreställning i sällskap med The Flashmen och The Golden Days of Music vars medlemmar har sina rötter i dåtidens pop-och rockband i Göteborg. Men de har också spelat eller vikarierat i Schytts, Streaplers, Towe Widerbergs, Flamingokvintetten, Millas Mirakel, medverkat som studiomusiker i en mängd skivinspelningar samt i radio och TV.
Och kvällens repertoar bjuder förstås på en kavalkad av de pop- och rocklåtar som fortfarande står sig och alla minnen därtill från eran då bl.a. Elvis Presley, Johhny Cash, The Beatles, Jerry Lee Lewis, Eddie Cochran,
Buddy Holly och Fats Domino toppade listorna.
Gäst inför kvällens konsert är Henry Fredriksson i De La Vi från Kungsbacka numera känd från TV-inslagen Landet Runt och Väst-Nytt jämte Radio Nostalgi. Han har imponerat stort och de röstlika Elvis Presleylåtarna finns nu även på skiva.
För musiken svarar bandets allt i allo
Ingolf Johnson.
Speltid: 3 tim. inkl. paus
Servering finns.
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen
Handikapp och ledsagarplatser bokas genom Kungsbacka Turistbyrå 0300-834595
Arrangör: Radio Nostalgi

Biljetter & tider

Fredag 31 Maj 2019 19:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 31 Maj och 1 Juni.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. De Gyllene Åren, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April