• Evenemang idag
Lördag
16
Mars 2019
Kungsbacka Teater Kungsbacka

YAMANDU COSTA SCANDINAVIAN TOUR

Musikalisk intimitet och scenisk explosivitet. Upplev ett av Brasiliens största musikgenier idag!
Yamandu Costa är en av Brasiliens mest uppmärksammade musiker. Förutom fenomenal virtuos på sin 7-strängade gitarr är han också kompositör, arrangör och en hett eftersökt liveartist, som med musikalisk intimitet och scenisk explosivitet skapar konserter medbåde närhet och kraft.
Yamandu Costa är den brasilianska musiken personifierad och tar den traditionella choron till helt nya dimensioner. Han vrider dessutom upp intensiteten och komplexiteten i välkända stilar som samba, tango, bossa och milonga. Men trots den hisnande virtuositetenoch den musikaliska självklarheten handlar det inte alls bara om akrobatik utan om musik med gedigen grund i latinamerikanska musiktraditioner.
Kvällen på Kungsbacka Teater kommer bjuda på Yamandus egna kompositioner, men också personliga tolkningar av stycken från den brasilianska musikskatten.
Costa växte upp i en mycket musikalisk familj i staden Passo Fundo i södra Brasilien, där han påverkades starkt av musiken som omgav honom. Dagligen hörde han de klingande traditionerna från Uruguay, Argentina och södra Brasilien. Efter att ha lärt sig grundernaav sin far fortsatte Yamandu Costa att förfina sitt spel för Lúcio Yanel, argentinsk gitarrmästare som bosatt sig i Brasilien.
Yamandu har turnerat över hela världen och har samarbetat med flera symfoniorkestrar i Europa och Latinamerika. År 2018 blev han nominerad till två Latin Grammys och uppträde på prisutdelning i Las Vegas.
Längd: ca 90 minuter. Ej paus.
Servering finns.
Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: Kungsbacka Teater

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 19 och 20 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. YAMANDU COSTA SCANDINAVIAN TOUR, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April