• Evenemang idag
Fredag
15
Mars 2019
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Tonbruket

Med rötterna i jazz, men med influenser av progg, psych, kraut, rock och avantgarde, så har Tonbruket skapat en alldeles egen plats på den svenska musikkartan.
Med en färskt liveplatta i ryggen beger de sig nu åter ut på vägarna och den 15 mars besöker de Kungsbacka för en konsert på teatern.
En konsert med Tonbruket är en upplevelse du sent kommer att glömma. Det är live som kvartettens egensinniga musik får helt nytt liv. I våras släppte de sitt livealbum ”Live Salvation”, ett album som syftar till att fånga själva essensen av vad som är Tonbruket. Tonerna flyter bekymmerslöst mellan mjuk och stillsam folkmusik till svängig jazz för att sedan övergå till ursinnig rock.
Kvartetten består av Dan Berglund, Johan Lindström, Martin Hederos och Andreas Werliin och så har det varit sedan dag ett. Fyra unika individer som på scen smälter samman för att tillsammans skapa en väloljad maskin där varje kugghjul spelar sin roll. Trots att bandet inte existerat längre än ett decennium har Tonbruket hunnit med en hel del. Utöver att de har turnerat flitigt har de även hunnit släppt fyra kritikerrosade album som alla belönades med varsin Grammis.
Att även deras konsert på Kungsbacka Teater kommer vara något utöver det vanliga är det inget snack om. Det är bara att luta sig tillbaka, sluta ögonen och sväva iväg i den drömlika ljudupplevelse som är Tonbruket.
Längd: ca 70 minuter. Ingen paus.
Servering finns.
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.
Arrangör: Kungsbacka Teater i samarbete med Kultur i Halland.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 19 och 20 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tonbruket, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April