Söndag
28
Oktober 2018
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Sir Bourbon Dixieland Band

Jazzkonsert med svängig jazz i toppklass!
Denna Jazzkonsert med svängig jazz i toppklass arrangeras av Röda Korset i Kungsbacka. Tillsammans med husbandet Sir Bourbon Dixieland Band presenterar vi åter, succé-trion ”Duetts” från förra året. De tre härliga musikanterna Erik Gullbransson, Johanna Hjort och Svenna Dahlberg ger Er ”Svängiga duetter från jazz och musikal”. En konsert där båda grupperna spelar halva tiden var för att sedan avsluta i ett gemensamt crescendo. Det blir en skön eftermiddag med härligt svängande musik.

Erik Gullbransson startade sin musikaliska karriär redan som 17 åring med allt från jazz med storband till pop och showorkestrar. Som musikalartist har han medverkat i en lång rad produktioner bl.a. Les Misérables, Jesus Christ Superstar, Miss Saigon och nu senast Spelman på taket på Malmöoperan. En mångsidig artist, sångare och skådespelare,
Johanna Hjort, som gästat oss tidigare i Kungsbacka, är uppfödd med jazz och har utvecklat en personlig och svängig sångstil. Johanna sjunger allt från jazz till dagens melodiska pop. Hon uppträder ofta med egen jazzgrupp men även med andra band, även med Sir Bourbon vid åtskilliga tillfällen.
Sven-Erik ”Svenna” Dahlberg är en välkänd profil i det Göteborgska musiklivet. Flitig pianist och ackompanjatör inom flera olika musikgenrer och känd från radio och TV. Hans samarbete med Sonya Hedenbratt, han ackompanjerade henne i närmare 30 år, gav oss många musikaliska höjdpunkter. Med Sven-Erik vid tangenterna kan vi garantera en härlig eftermiddag.
Sir Bourbon Dixieland Band, vårt husband som varit med från starten 2003, är från Göteborg och spelar en härlig Happy Jazz med mycket Swing i. Bandet, nu 36 år, är välkända för jazzpubliken i Kungsbacka, men också från klubbar och festivaler både i Sverige och utomlands. Ett av Sveriges bästa dixie-band. Läs mer på www.sirbourbon.se.
Längd: ca 2 timmar och 40 minuter inklusive paus.
Servering finns
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.
Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595
Arrangör: Kungsbackabygdens Röda Korskrets

Biljetter & tider

Söndag 28 Oktober 2018 15:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 28 och 29 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sir Bourbon Dixieland Band, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober