Lördag
6
Oktober 2018
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Carbe med Gäste

Pianisten och entertainern David Carbe gästas av gitarrlegenden Janne Schaffer och sångerskan Hanna Boquist!

"Carbe med gäster" bjuder på en varierande show med välkända musikstycken - från visa, jazz och schlagers till boogie woogie och rock'n'roll. David Carbe leder showen från pianot tillsammans med sin kvartett och eminenta gästartister!

Janne Schaffer är utan tvekan en av Sveriges mest kända gitarrister. Hans meritlista kan göras väldigt lång och genom en gedigen karriär har han jobbat med artister som Ted Gärdestad, ABBA, Björn J:son Lindh och Bob Marley.
När Schaffer gästar Carbe i Kungsbacka bjuds det på musikaliska hyllningar till dessa artister, egenskrivna gitarrkompositioner och anekdoter från Schaffers minst sagt imponerande karriär!

Hanna Boquist är en sångerska och utbildad musikalartist vid Svenska Balattakademin i Göteborg. Hon har gjort många konserter och uppträdanden samt mottagit flera stipendier och priser för sin musikalitet. Med sin fantastiska röst och scenutstrålning sjunger hon allt mellan visa och jazz till schlager och musikal.

David Carbe är en pianist och entertainer från Kungälv. Han har hunnit med en hel del under sina 25 år. Bland meriterna finns gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, mängder av konserter tillsammans med Robert Wells, samarbeten med många välkända artister och egenarrangerade konserter i många olika städer. Carbe har genom sitt artisteri tilldelats ett flertal utmärkelser, bl.a. för sitt ”glädjefyllda musicerande” och ”sitt starka driv att föra vidare en musiktradition till nya målgrupper och generationer”.

MEDVERKANDE
David Carbe - piano, sång
Janne Schaffer – huvudgäst, elgitarr
Hanna Boquist – sång
Johan Walter - gitarr
Jacob Linde - trummor
Simon Johansson – bas

Boenden närmast Kungsbacka Teater natten mellan 18 och 19 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Carbe med Gäste, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kungsbacka.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kungsbacka. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December